Coronatoegangsbewijs

Informatie over het Coronatoegangsbewijs

Let’s Meet Again – verkoopexpositie is enkel te bezoeken als je – naast een uitnodiging / entreekaart – ook in het bezit bent van een bewijs van vaccinatie/testen/herstel, oftewel een ‘coronatoegangsbewijs’.

 

Hoe kom ik aan het coronatoegangsbewijs?

Via de CoronaCheck app kun je het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. De QR-code is dan op je telefoon of uitgeprint op papier. Bij aankomst in Naarden toon je de QR-code eerst bij de Corona-Check tent op het Torenplein waarna je door kan lopen naar de beursingang onder de toren.

 

Download eerst de CoronaCheck-app uit de App Store of de Play Store. Het coronatoegangsbewijs kan je in de app vervolgens
op 3 manieren verkrijgen:

 

Door een vaccinatiebewijs: sinds juli kan je met CoronaCheck van je vaccinatiebewijs een QR-code maken. Het gaat er hierbij om dat je volledig gevaccineerd bent. Log in met je DigiD. Als je bij de vaccinatie toestemming hebt gegeven, worden je vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis. Als dit niet automatisch gaat, kunt je het vaccinatiebewijs ook zelf toevoegen aan de app. Op de website www.coronacheck.nl lees je precies hoe dit gaat.

 

Door een negatieve testuitslag: (LET OP: uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang worden geaccepteerd) Je hebt via www.testenvoortoegang.org een afspraak gemaakt voor een gratis coronatest en een negatieve testuitslag ontvangen van maximaal 24 uur oud. Via de testlocatie ontvangt je een ophaalcode die je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl omzet in een QR-code. Deze code scannen wij bij de ingang. Let op: Je kan een afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het evenement inboeken.

 

Door een herstelbewijs: Heb je corona gehad en kan je dat aantonen met een positieve PCR-test? Dan kan je een herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als je met je DigiD inlogt op de app. Dit werkt alleen als de positieve test tussen de 12 dagen en 180 dagen oud is.

 

Identiteitsbewijs

Breng ook een identiteitsbewijs mee. Onze suppoost kan bij de ingang de gegevens van je legitimatiebewijs vergelijken met die in het coronatoegangsbewijs.

 

Heb je geen smartphone?

Dan kan je het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl.

 

Vragen?

Heb je nog vragen omtrent het coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl hier vindt je antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Veelgestelde vragen.

 

Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met:

• Helpdesk CoronaCheck 0800 1421 (gratis), bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur
• Helpdesk Testen voor Toegang 088 777 08 09, bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]