Lets Meet again met Coronatoegangsbewijs

Het ‘Lets Meet Again’ event is een unieke gelegenheid om hernieuwd “live” contact te hebben met een selectie uit de van de InterEvent beurzen bekende Kunstgaleries, Goudsmeden en Lifestylespecialisten. Een ideaal moment om, op een voor velen vertrouwde locatie (Grote Kerk Naarden), de nieuwste collecties hoogwaardige Kunst, Antiek & Juwelen te ontdekken. Op deze historische locatie is gedurende 4 dagen een breed aanbod gepresenteerd van Moderne en Hedendaagse kunst, Antiek, Zilver, Juwelen, Interieur, Mode, Wijn en Delicatessen.

Om extra veiligheid voor alle bezoekers en exposanten te realiseren vragen wij je om naast een entreekaart / uitnodiging ook een Coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) te tonen.

Art, Jewels & More!

DVER_Naardenartfair_22_01_2020-9-scaled

Entreekaarten met korting Online

Om goed voorbereid de verkoopexpositie Let’s Meet Again te bezoeken kan je alvast Online je entree kaarten met korting aanschaffen. Hiermee geniet je van een Online korting. Online entreekaarten geven de mogelijkheid om op een zelf gekozen beursdag Let’s Meet Again te bezoeken. Om extra veiligheid voor alle bezoekers en exposanten te realiseren vragen wij je om naast de entreekaart ook een Coronatoegangsbewijs. (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) te tonen.

De verkoopexpositie LETS MEET AGAIN vindt plaats van donderdag 9 t/m zondag 12 september, in de Grote Kerk in Naarden. Dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 en vrijdagavond tot 20.00 uur.

Exposanten LET’S MEET AGAIN

De monumentale Kerk verrast de bezoeker tijdens het LETS MEET AGAIN – event met een breed aanbod aan Moderne- & Hedendaagse kunst, Antiek, Zilver, Juwelen, Mode, Wijn en Delicatessen. De 50 exposanten zijn een selectie van de beste deelnemers van de bekende beurzen van InterEvent (Naarden the Art fair – Het Juweel – Exclusive Spring Fair – FINE art & antiques fair).

Grote Kerk Naarden the Art Fair